Herroepen van je bestelling (retourneren)

Je kunt jouw bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen herroepen, mits je aan de spelregels voldoet.

Geef zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag dat je het pakket hebt ontvangen de retouropdracht aan ons door per e-mail naar webshop@koonings.com.
Je ontvangt een e-mail met instructies om het pakket te retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening van de klant.
Het is ook mogelijk om het pakket af te geven bij onze winkel. Stuur een e-mail naar webshop@koonings.com en geef aan dat je het pakket wil retourneren. Je ontvangt van ons een e-mail met instructies en routebeschrijving.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht en je stuurt de volledige bestelling terug, heb je ook recht op teruggaaf van de verzendkosten. Zoals hierboven vermeld zijn retourkosten voor eigen rekening van de klant. Bestellingen boven 150 euro betalen geen verzendkosten.

Retouren worden binnen 5 tot 10 werkdagen verwerkt. Je ontvangt het geld binnen 14 dagen terug op dezelfde wijze als je hebt betaald. Indien je de bestelling contant betaald dan gebeurd terugbetaling via je bankrekeningnummer. (vul op het retourformulier te allen tijde een IBAN nummer in.)

Onze producten worden met de grootste zorg behandeld, gecontroleerd en verpakt. Onze algemene regels voor retourneren:

  • Bij het retourneren van een product dient deze in de juiste verpakking met compleet origineel verpakkingsmateriaal te worden teruggestuurd. (dus ook plastic hoezen, stofzakken en papieren wikkelhoezen.)
  • Wij nemen alleen artikelen terug wanneer deze onbeschadigd, schoon en voorzien zijn van originele kaartjes.
  • Bij beschadiging of incomplete artikelen wordt de retouraanvraag afgewezen en heeft u geen recht op teruggaaf van geld.
  • Sommige producten mogen niet geretourneerd worden indien de verzegeling is verbroken. Dit staat bij de producten vermeld.

Vragen?
Indien je vragen hebt over het retourneren van uw pakket, neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31(0) 493 313 220 of per e-mail naar webshop@koonings.com