Koonings Bruid en Bruidegom is de grootste bruidsmodespeciaalzaak ter wereld!

Bruiden zullen ongetwijfeld slagen in hun zoektocht naar de jurk van hun dromen in de grootste bruidsmodespeciaalzaak ter wereld. 

 In de speciaal ingerichte showrooms hebben zij keuze uit meer dan 65 topmerken. In een prachtige omgeving kunnen zij inspiratie opdoen en zich oriënteren op het brede assortiment. Dit omvat zo’n 3500 japonnen, variërend in alle maten en stijlen; van ingetogen, kleurrijk tot uitbundig en exclusief. Op basis van de wensen en ideeën van de bruid vinden we de perfecte jurk voor die ene speciale dag. 

Virtueel Bruidparadijs

Bekijk ons bruidsparadijs onderverdeeld in diverse lounges hieronder, of klik hier en loop er virtueel doorheen met behulp van Google Maps.

Google Maps

https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/bg-koonings-overview.jpg

Sissi Ballroom

Waan je voor even een prinses in deze prachtige showroom compleet met trap en balkon. Hier vind je tevens de shop in shop formules van Abrazi, Elsa Coloured Shoes en Poirier.

Pronovias Palace

Pronovias is een van de meest toonaangevende merken in de bruidsmodewereld. Het staat bekend om zijn elegante, tedere en veelzijdige karakter.  

pronovias palace

https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/bg-zand.jpg

ibiza-room.jpg

Zomerse bruidsjurken voor aan het strand: Ibiza Island

De gehele collectie van CALA Brides from Ibiza vind je hier.

https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/modeca-boulevard-bg.jpg

Modeca Boulevard

In een speciaal ontworpen ruimte waar je jezelf een ware filmster voelt, hangt de voltallige collectie van Modeca.

Ladybird Love Lounge

Met verrassende trends en kleurrijke details is een Ladybird jurk een echt juweeltje. In onze Ladybird Love Lounge vind je de gehele Ladybird collectie!

Bekijk showroom

Ladybird Love Lounge bij Koonings Bruidsmode

bruidegom-koonings-overzicht.jpg

Gentlemen's Mansion

Speciaal voor de bruidegom hebben we een prachtige showroom met vele, toonaangevende merken. Inclusief een gezellige bar!

kindermode-overzicht.jpg

Little Prince & Princess

Elk kind wil graag schitteren op die ene speciale dag. Dat begrijpen wij als geen ander! Koonings heeft een ruim assortiment aan kinderbruids- en communiekleding. 

Bekijk showroom

avondmode-overzicht.jpg

Dresscode Area

Voor de moeders van de bruid en bruidegom, getuigen, familieleden en vrienden vindt u bij ons een ruim assortiment aan avondkleding, gala- en kleurrijke kleding. 

Bekijk showroom