Ladybird Love Lounge

ladybird-love-lounge-bij-koonings-deurne-2-1.jpg

The touch of love...

Men zegt dat een lieveheersbeestje geluk brengt, maar het kleine kevertje staat ook symbool voor de liefde. Bij Ladybird vonden ze deze naam toepasselijk, omdat hun jurken met liefde ontworpen en gemaakt worden. Met verrassende trends en kleurrijke details is een Ladybird jurk een echt juweeltje. Ladybird is inmiddels een van de grotere leveranciers door heel Europa en zij hebben een zeer uitgebreide collectie die opgesplitst is in meerdere thema’s.

Bij Koonings Bruid & Bruidegom hebben we zelfs een showroom ontworpen, waarin je al deze stijlen kunt bekijken en passen; Onze eigen Ladybird Love Lounge. Hier vindt je de gehele collectie in verschillende kleuren en maten!

Maak een afspraak

https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/lichtbruine-achtergrond_0.gif

Ladybird collectie

https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/lichtbruine-achtergrond_0.gif

ladybird-vintage-koonings.jpg

Ladybird Vintage

Ladybird Vintage staat voor romantisch en tegelijkertijd sexy trouwjurken met een tikkeltje nostalgie, gemaakt van prachtige stoffen. 

ladybird-deluxe-koonings.jpg

Ladybird Deluxe

De Deluxe collectie staat voor de jurken met een zeer luxe uitstraling zoals de geweldige prinsessenjurken bestaande uit tule en kant.

ladybird-silhouette-koonings.jpg

Ladybird Silhouette

De mooi aangesloten modellen uit de silhouette collectie benadrukken het vrouwelijke figuur op een elegante manier en zorgen ervoor dat elke bruid er oogverblindend uitziet.

https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/lichtbruine-achtergrond_0.gif

ladybird-prinsess-collectie-koonings.jpg

Ladybird Prinsess

Voor wie er als een echte prinses uit wil zien is de Prinsess Collectie uitermate geschikt.  Met hun indrukwekkende tule rokken en prachtig versierde lijfjes toveren ze elke bruid om tot een droomprinses!

ladybird-plussize-koonings.jpg

Ladybird Plus

Ladybird Plus. Elke bruid wil schitteren op haar dag, ongeacht haar maat. Ladybird heeft een collectie op de markt gebracht, waarin zij het lichaam van een vollere bruid perfect uit laten komen. De jurken benadrukken de prachtige vrouwelijke vormen en zorgen dat iedere bruid zich veilig en mooi voelt. De jurken kunnen ook geleverd worden in diverse kleuren en zijn beschikbaar tot maat 60.

affinity-bridal-myrelle-koonings.jpg

Affinity Bridal

Affinity Bridal is een bruidsmodemerk afkomstig uit Nederland en de bruidsjurken kenmerken zich door het gebruik van prachtige stoffen en hebben een perfecte pasvorm voor elk figuur. De bruidsjurken van Affinity Bridal zijn stijlvol, modieus, origineel en betaalbaar.  

 

Bekijk deze ruimte