Locatie:

Hotel NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504RM Veldhoven

Ticket info:

Regulier ticket bruidsshow + toegang trouwbeurs
€8,50 p.p.

VIP ticket bruidsshow + toegang trouwbeurs
€14,50 p.p.

Sounds of Love trouwbeurs Eindhoven


Het seizoen van de Sounds of Love trouwbeurzen 2016/2017, wordt gestart op zaterdagmiddag 22 en zondag 23 oktober bij de prachtige locatie NH Eindhoven Conference Centre Koningshof. Deze veelzijdige beurs met als enige, de fantastische shows van Koonings The Wedding Palace, 's werelds grootste en mooiste bruidsmodespeciaalzaak, is tevens de grootste van de in totaal 5 beurzen. Met zo'n 50 tot 60 standhouders van verschillende regio's, ontvangen we hier bijna 2000 bezoekers uit heel Nederland én België.

Bruidsshows

Tijdens de Sounds of Love trouwbeurs Eindhoven organiseert Koonings - The Wedding Palace de fantastische bruidsmodeshows met mooie choreografieën en vol entertainment. Deze shows nemen je mee in de laatste trends op het gebied van bruidsmode van het nieuwe seizoen 2017. Laat je verrassen en bezoek de wervelende shows bij NH Hotel Koningshof te Veldhoven. 

VIP TICKET = KANS OP €500,- KORTING BRUIDSJURK

Wanneer je een VIP ticket reserveert, dan kom je in aanmerking voor een aantal leuke extra's! Naast de gereserveerde 1e rang plaatsen show en een consumptie, maak je per bruidsshow ook kans op het winnen van een waardecheque van maar liefst €500,- voor aankoop van een bruidsjurk bij Koonings - The Wedding Palace. 

VIP priveleges

  • kans op €500,- KORTING bruidsjurk* 
  • 1e RANG gereserveerde plaatsen show
  • gratis consumptie
NOTE: aantal VIP tickets zijn beperkt, dus OP=OP 
* 1 winnaar per show!

Mooi meegenomen!

Iedere bruid ontvangt op de Sounds of Love trouwbeurzen een mooie canvas tas met onder andere veel bruikbare informatie, leuk waardecoupon bewaarboekje inclusief checklist en vele kortingsacties, glossy magazines zoals Koonings Magazine en BRUID en goodies alsmede een sexy kousenband van Koonings.

Speciale acties en prijsvragen

Hou de Facebookpagina van de Sounds of Love trouwbeurzen in de gaten en kom in aanmerking voor leuke acties en prijsvragen met toffe prijzen, die de moeite waard zijn!

Sounds of Love Facebook

Bekijk hieronder foto’s van het evenement